Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

Bake a cake is a routine??? seriously??
Sunday, 27 October 2013 | 07:04 | 0 comments
assalammualaikum...

hey hoi n woiii... da lame rasenye tak exercise tgan menaip kat blog buruk aku ni... huhuhuu... im so busy with work, son, n all things... rindu sangat nak active berblog.. every single night menaip blog.. buat kekangan waktu yg buatkan aku terlalu busy nak mengh'update' blog ni...
eleh.. bajet2 ade je org bace kan... btw.. topik ape nak bincang malam ni?? hm.. xbnyak benda nak share sebenrnye...

rutin harian yg sama.. bangun pegi kerja, balik kerja jaga anak... buat kerja rumah.. then tido.. esoknyer pon mcam tu jugak... semuanye sama dari isnin sampai la sabtu.. ahad lak kalau rajin aku akan buat kek.. oh yeahh... why not cerita pasal kek??

i dont know since when i love to bake a cake... hahaha... suddenly je kan... oke.. lets go..
starting from aku terpandang english rainbow cake.. warna yg ceria dan meriah gamaknye... then suddenly ade plak yang menjual tepung mix mek siti tu.. so ade pulak tepung untuk buat english rainbow cake tu kan.. haha.. oke.. dengan pantas aku order.. hahaha
then terus laju2 taip kat youtube 'how to bake an engish rainbow cake?'.. then.. tadaa... kuar la channel ini..!!!


its cookies cupcakes & cardio.com yooo... hahaha.. look at the rainbow cake.. its so colourful n yummy...!!!! hahaha.. starting from this aku kemain suke tgok smua hasil kerja dia... so... terusla buat kat rumah by using the mix flour from mek siti tu kan.. n alhamdulillah.. 1st try da menjadi.. but seriously banyak duit aku hilang sebab aku bnyak beli barang kek.. hahaha... habis duit yoo... but i this worth it la kan.. from 0 but now i know how to bake a cake...

buat masa ni da khatam buat rainbow cake, red velvet, moist chocolate cake, kek batik n marble cake..  huhuhuhu... lepas ni nak blja buat cupcakes plak.. huhuhu.. so korang yg nak blja wat kek tu.. jngan niat je.. but buat ok... huhuhu...

oke.. nak tdo da.. penat.. tata

#yayamongekss
#Airiel'sMother
#Azamirul'sWife
#SuperMom