Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

Digi Bersamamu..
Thursday, 20 June 2013 | 09:05 | 0 comments
hey hoy... assalammualaikum...

aik awat terbalik ni.. hoy2 org pastu baru bagi salam... xproper langsung la kak ton ni kan.. opss over pulok.. btw setelah bertahun dan berkurunnye aku meninggalkan blog yg tersangat cantik ni..akhirnye malam ni.. 20/06/2013 aku kembali mengh'update' belog buruk ku ni.. hahaha....

banyak sesangat cerita yang nak dikongsikan.. hahaha... oh ye.. aku n baby airiel kemain sehat sekarang.. xcaye??? bak dating tgok gmbar ni dedekat.. sampai melekat ke screen computer korang tu kay.. jeng jeng...

 
see..betapa comelnye kami.. anak ngan mak same je naik kan..kakakaka... n one more thing.. lepas je abis pantang..aku join keje part time dengan digi... hahaha...
 
bayangkan aku dalam uniform digi yg kekuningan tu... kaakakaka.. sebulan je aku part time.. n guess what??? tuhan berikan aku rezeki lebih bile bos digi aku berkenan nak jadikan aku ni PA die.. ehem..bukan 'pompuan angkat; tapi personal assistant... hahaha.. alhamdulillah sejak adenya anugerah dri allah yg diberi nama Muhammad airiel hakimi..semakin berleluasa rezeki aku n husband.. huhuhu
 
and now.. me still dengan digi.. oh ye... harus lah nyanyi sikit...DIGI... BERSAMAMU..BERSAMA WALAU KEMANA JUA...
 
hahaha.. oke.. sudah2...kang ujan xpepasal lak.. aku nak tido.. esok keje.. tata
 
love,
 
#yayamongekss
#Airiel'sMother
#Azamirul'sWife´╗┐