Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

my future hero
Sunday, 3 March 2013 | 18:06 | 0 comments
hey hey..morning #bloggers...

lately ni rase gemuruh membuak-buak dalam diri.. almaklum lah.. sy ni menanti hari untuk melahirkan hero tercinta..alhamdulillah.. tuhan masih lagi memberi peluang untuk kite menghirup udara di alam-Nya ini..so bersyukur lah wahai kengkawan sekalian yerk.. huhuhu...

hopefully everything will be okay.. kawan yang sama sebulan awal due die ngan yaya da pon selamat melahirkan baby lelaki yang diberi nama TUAH ISKANDAR... comel gile baby die.. semalam yaya n mama g tgok.. bile tgok die mandikan baby die pe semua yaya rase xsabar sangat-sangat nak melahirkan baby yaya...even imah cte pengalaman mase nak melahirkan tu cuma tuhan je tau macam mane sakitnya...

tapi bak kate org tua-tua... sakit melahirkan anak tu sememangnya sakit yang amat sebab kita nak kuarkan nyawa.. nak melahirkan umat nabi muhammad s.a.w.. mak kate sakit tu sekejap je.. tapi bahagia melahirkan tu selamanya akan kite rase...

so yaya xperlu rase takut oke.. *motivate diri sendiri.. hahahaha....

korang semua pon doakan yaya selamat melahirkan ye.. doakan semoga yaya n baby selamat kedua-duanya..amin..=)

lots of love..
yayamongekss..=D