Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

First Love
Friday, 22 March 2013 | 23:56 | 0 comments

Assalamualaikum..

orang kate cinta pertama tu keramat.. sukar untuk dilepaskan dan sukar untuk dilupekan... hm... pade aku,,ade betulnya.. sebab cinta pertama tu lah cinta yang kita betul2 jaga.. lebih kurang macam cinta sejati... kadang-kadang terpisah kerana orang ketiga.. dan kadang kala terpisah kerana tiada jodoh... cinta mase sekolah tu xdikire cinta pertama oke..

cinta pertama ni adalah cinta yang betul-betul kita sayang dan betul-betul ade dalam hati kita.. huhuhuhu,,, jiwang lak... cinta pertama ni memang betul-betul keramat kan.. sampai boleh buat orang gila bayang.. buat orang gila talak pon ade jugak.. herm....

for those yang still lagi bersama dengan cinta pertama korang tu... kekalkanlah hubungan tu biar sampai ke hujung nyawa dan insyaallah bersama hingga ke jannah... amin.. dan bagi yang xberjaya mengharungi kehidupan bersama cinta pertama.. jangan sedih jangan menangis sebab tuhan tahu ape yang terbaik untuk kita..dan insyaallah di akhirat kelak kita akan bersamanya.. insyaallah... 

love..
#Yayamongekss
#Airiel'sMother
#Azamirul'sWife