Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

Seram sungguh..!!
Wednesday, 27 February 2013 | 18:59 | 0 comments
assalamualaikum.. hey hey..

hi uolss...ape kabar? oh berkulat sikit blog ni kan.. lame xdiupdate kan.. tapi never mind..ade ke orang nak bace belog yayamongekss yang xseberapa ni kan.. sob2.. *mintak simpati nih..!! oke.. back to our topic..ape r yang seram sungguh tu kan.. well, as we know..im pregnant kan..and now im 9months oke..!!! tgu mase untuk melahirkan je ni.. adoiii.. sebab tu r rase seram yang amat ni huh,,,mane x nya kengkawan,mama n kakak2 yang da berpengalaman kate sakit..aduhai... tapi insyaallah everything will be fine.. so yaya harap all of u dapat lah doakan yaya n baby kedua-duanya akan selamat..amin ya rabb... so guys.. bile baby da kuar nanti yaya akn upload gambr die bebanyak oke.. hahaha..



#SerioulyCan'tWaitToMeetMyHero..!!!
#Yayamongekss'sJunior!
#Amir'sJunior

lots of love
yayamongekss..=D