Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

what to do if ex u still lagi menganggu..??
Tuesday, 15 January 2013 | 04:01 | 0 comments
assalamualaikum...

kemain lagi tajuk entry ni kan..leh jadi isu ni.. huhu.. btw,yaya tgah layan cte #SetiaHujungNyawa sekrang ni.. sakit plak hati ni bile tgok Zain (Amar asyraf) layan isteri die,Elsarina (Nelydia Senrose).. even die wat kesalahan yang besar sekali pon u need to forgive her... ye r..manusia mane yang xbuat silap kan.. everybody have their own history.. hm... oke back to our story oke.. huhuhuhu... so here is some tips yang yaya leh bagi kat dorang if ur ex keep coming to u...

 jangan langsung angkat call or blas mesej die
 jangan langsung layan segala kata-kata die
 delete die dari hidup u all
 delete fon number die dalam fon korang
 buang segala gambar u all bersama
 buang segala kenangan u all ngan die..*no need to ingat-ingat da
 selalu-selalulah call/sms ur new bf/gf
 selalu-selalulah ingat ur new bf/gf
 if xde gf/bf baru..why not chill out ngan member2 kan
 kalau die datang rumah u all,xyah bukak pintu oke..!!!!
 why not change ur number phone
 block him from ur fb,blog,twitter or wateva..

oke guys... here's some tips yang yaya leh bagi.. sebab yaya pon ade wat bende2 ni semua.. so alhamdulillah.. da xingat langsung pon pasal dorang.. if teringat pon xde r teringat segala kenangan i ngan die kan.. sebab i da sematkan dalam diri,selepas bergelar isteri segalanya adalah untuk suami i... n alhamdulillah i dapat buat semua tu.. huhuhu... btw good luck pade sesiape yang nak mencuba tu oke..=))
lots of love..
yayamongekss..=]