Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

smkkt-5arif's moments..NOR AIN BINTI SUMERI
Tuesday, 1 January 2013 | 18:30 | 0 comments
Hey hoy... morning guys.. happy new year.. oke2.. duk cte pasal new year sat g la naa.. ni kite cte pasal 5arif's moments oke.. huhuhu.. ni pasal my exclassmate jugak.. name die.... NORAIN BINTI SUMERI..
model gitu...hot gitu kau..!!! hahaha.. huh.. ce tgok ni.. huhu



huh..ni la die aien... now die da jadi model.. hot gegitu kau.. tgok je r gmbar die tu.. kemain lagi pose die...huhu.. rmai la jejaka2 di blog ni akan mengalirkan air liur bile tgok si ain ni.. huhuhu.... ain ni dulu pengawas mase kat sekolah.. xsilap aku since form3 till form5 die jadi pengawas kot.. n kiteorng start 1kelas mase form 4.. huhuhu.. ke hulur ke hilir ngan die jugak lah that time...

till ade one moments kiteorg bertekak, bout somebody.. hohohoho.. gua da start ketawa geguling ni bile gua teringat macam mane gua belasah si ain ni.. but past is past.. now alhamdulillah, dengan izin tuhan kami dah pon berbaik.. huhuhuu...

btw aku ingat lagi si ain ni memang nak jadi model, alhamdulillah tercapai jugak impian die nak jadi model.. huhuhu... cantik kan.. da memang orangnyer cantik pon kan..huhu.. huh, lagi 1, ain ni dulu kalau bab merentas desa, mesty die selalu dpat no. 1.. aku xfaham betul ngan die ni..stamina kemain tgi lagi..hahahaha... sbabkan selalu exercise r kot kan.. huhuhu...

mase form5,kiteorg ni bergaduh,but still duduk sebelah-sebelah..smpailah lily our head of prefect menawarkan diri die untuk duduk tgah2 antara aku ngan ain, sebab die xsanggup tgok aku ngan ain asyik bertekak je.. hahahaha... aku ni plak asyik nak mengenakan si ain ni jerk.. yang paling lawak mase percubaan spm.. that time ain duduk belakang aku.. aku kne passkan kertas soalan n kertas untuk menjawab kat die.. di sebabkan that time kami musuh yang pling ketat.. aku campak semua kertas ke belakang cmtu jerk..kakakaka... saksi utama *zizi*..hahahaha,,, cian ain kene kutip semua kertas atas lantai.. cikgu geleng kepala je, xle nak kate ape, sebab aku ni memang kemain kki buli kt sekolh..huhuhu...

pape pon past is past..hopefully ain pon da maafkan aku..hahahaha.. bnyak dosa ngan ain ni.. kakakaka.... pape pon ain,, i wish u good luck in ur modelling karier oke.. huhuhu..


lots of love..
yayamongekss..=]