Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

segmen : blog review by yayamongekss...=]
Thursday, 24 January 2013 | 01:08 | 12 comments
THIS IS STICKY POST..

SILA SCROLL KE BAWAH FOR NEW ENTRY..=)
hey hoy... assalamualaikum.. how are you doing guys??? yaya ngah tgu husband balik ni,nak g makan.. lapar yang amat.. oke, jgn cakap yaya ni pemalas nak masak oke... oh no..no..no.. umah xde air.. so xle nak wat pe la kan.. huhuhu..nak masak nasi pon xle.. hikhikhik... oke2.. back to our topic oke...yaya bosan ni.. yaya nak review blog la... so here we go..!!!!

1.   tulis satu ENTRY bertajuk.. 'Segmen : blog review by yayamongekss..=]

2.   letakkan banner ini... (which is my header)



3.    jgn lupe linkkan banner to ke blog yaya oke...

4.    komen la serba sikit blog yaya ni.. maksudnyer korang review blog yaya dulu..

5.    letakkan link entry korang kat comment bawah ni oke...

6.   jangan lupe follow blog yaya ni...=)..

 oke.. tu je syarat2nye.. xyah nak like2 fanpage ke ape... senang je kan.. korang letak tajuk entry,letak banner, then komen serba sikit pasal appearance blog yaya ni... then link korang letak kat comment yaya..senang kan?? huhuhu..so tgu ape lagi???

n im here to promise u.. setiap blog yang join akan direview oleh yaya.. setiap 1 blog akan dimasukkan dalam 1entry... so thats mean, setiap blog yang join akan dapat masuk dlam entry2 yaya..=)) oke.. nak kuar da.. tatatititutu..=)

untuk senarai2 peserta yang join segmen ni..boleh la click kat SINI..!!!!
yaya bukak segmen ni sampai 19/01/2013 okay...smpai pukul12 tgah malam jerk.. so join lelaju oke...=)

LOTS OF LOVE..
YAYAMONGEKSS..=]