Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

sebelum kahwin kemain seksi... da kawen??? ape jadi??
Saturday, 12 January 2013 | 01:45 | 4 comments
assalamualaikum.. hai kengkorang semua.. selamat petang ye semuanye... busy ke petang2 sabtu ni??? ade ke yang duk menghadap blogspot gak?? haruslah g dating ngan boyfie memasing kan,. huhuu.. yaya ni sebabkan duduk kat rumah je,that's why la jadi rajin up entry kat blog ni.. huhuhu.. btw nak share sikit kat korang bout entry ni...

SEBELUM KAWEN KEMAIN SEKSI..!!! DA KAWEN APE JADI???!!!

oke.. sebab ape yaya nak share ngan korang bout this.. ni sebabnye sebulan lepas yaya anta laptop yaya kat axis atrium.. anta repair.. then dorang bukak laptop yaya and ade password..ofcourse la tukar pic user tu kan.. da laptop aku kan.. die leh tnye 'hey kakak...ini siape?? u curi laptop orang lain kah??'' ...amboi kemain lagi lancang mulut mat pakistan yang betulakn laptop aku tu,,, huhuhu.. then my husband pon jawab lah.. ''hey..!!! itu die lah.. sape lagi..!! tu gmbar before married lah... ''...dengan muke terkejut beruknyer,mat pakistan tu tanye aku..''eh!betul ke kakak??? banyak cantik woo... ni lah yang saya xfaham dengan perempuan.. sebelum kawen huh,bnyak cantik...lepas kawen huh,,adooiiii..xtau lah jadi ape... hahahaha''.


aku ni panas hati jerk..pakal je nak betulkan laptop ni,kalau x aku amik laptop ni aku hempuk kepala pakistan tu..mulut kemain xde insurans tau.. hahahaha... btw sebab ape die cakap macm tu?? sebabnyer mase before married aku xbertudung, rambut kemain aku blow sane sikit... hahahaha... sekarang ni alhamdulillah la..tuhan da berikan petunjuk untuk aku menutup aurat.. huhuhu...

dalam quran pon da tertuliskan.. seorang isteri yang melakukan kebaikan,akan menambah pahala suaminya dalam diam... setiap kebaikan yang die lakukan die akan berikan pahala itu kepada suaminya.. masyaallah... xnk ke bantu suami anda masuk ke syurga?? bukan susah pon kan.. huhuhu... cume buat baik n tutup aurat...

bukan maksud yaya korang xperlu buat baik n xperlu tutup aurat before kawen.. menutup aurat itu dituntut di sisi islam.. jadi? faham-fahamlah kan.. huhuhu... so korang-korang jgnlah pelik kenapa perempuan before kawen kemain lagi die melawa, tapi da kawen die langsung xmelawa,tu sebabnye die melawa untuk suami die jerk.. huhuu.. oke.. tatatitituut..=))

lots of love..
yayamongekss..=]