Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

pengkid makan hati awek nak kawen..
Saturday, 12 January 2013 | 09:56 | 2 comments


hey hey.. nighties.. huhuhu..korang da tido ke?? well.. im just came back from speed city..my hubby rindu sgt nak g men drifting kete.. so just follow him.. but actually i tido dalm kete.. langsung xkuar.. hahahaha... thats why la i nak share this kind of story tgah2 malam ngan u all ni.. huhuhu...

while im sleeping in the car, suddenly i rase kete bergoncang.. mcam kene landa gempa bumi plak.. haruslah marah kan.. i tgah tido,then i nmpak sorang minah pengkid ni ngan muke marah die..kemain memaki hamun kat phone.. hahahaha.... well,,u know kan kalau kne nak maki hamun kat phone in public macam mne.. hati ngah panas, tapi xdpat nak maki kuat2 kan.. hahahaha...

then die ni macam nak menunjukkan yang die ni ngah marah.. die g la pusing2 kat semua kete... pastu conversation die ngan kawan die yang yaya leh dengar something like this...

pengkid : huh..!!! aku bengganglah die update status cmtu....!!! ye r... die update status 'im starting new life' for what??!!! kalau nak update status tu pon xyah lah nak menyakitkan hati aku.. aku tanye r die nape up status camtu... die kate ye r,i kan nak kawen da.... then aku fuck lah die... aku cakap r kalau nak up status pon xyah nak menyakitkan hati aku....

urghhhhh..!!! rase cam nak bagi free advice jerk kat that pengkid... yang nak marah sgt kenapa???? hey..!! lumrah okey,perempuan akan berkahwin dgn lelaki.. bukan perempuan dengan perempuan... dilaknat tuhan tau x.... nabi pon xmengaku umat.... kau xyah nak emo sgt la kalau exgf kau tu nak kawen, atleast akan ade lelaki yang akan membimbing die... isyh3...

mesti die angin gile that time kan.. huhuhu.. pape pon guys... mrilah kite sesame mendoakan supaya mereka-mereka golongan pengkid ni akan berubah menjadi perempuan tulen suatu hari nanti.. amin....

lots of love..
yayamongekss..=]