Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

lelaki jenis ini adalah lelaki yang xberguna
Sunday, 13 January 2013 | 06:04 | 0 comments
hey hey.... im supposely da tido.. sebab baby perlukan rehat yang cukup.. that y need to sleep now.. but tertengok plak cte janji shirah kat tv3 ni.. seriously sakit hati n menyirap je tgok cte ni.. haisyhhhh... sebab ape?? sebab lelaki2 yang ade peragai cam watak yang fauzi nawawi bawak kan ni...lelaki kaki betina + kaki pukul + kaki kikis... then perempuan2 yang jahat cam watak yang dibawak oleh zarina ni.... perempuan kuat jelous + kuat dengki....

LELAKI INI JENIS LELAKI TAK BERGUNA JIKA...


  • die selalu pukul isteri die... naik tangan kaki semua kat isteri
  • kawen dua but tak bertanggungjawab... xbagi nafkah yang cukup pade si isteri...
  • kaki kikis..kawen ngan perempuan lain hanya sebab nak duit..sebab nak hidup kaya..
  • pandang perempuan dengan pandangan nafsu....
yaya ni paling pantang bile lelaki naik tangan kat perempuan.... aku angin jerk... ni yaya nak bagi free advice ni kat gurls kat luar sane.. bg mereka-mereka yang masih bercouple ni.. korang uji sikit bf korang tu.. if dorg marah smpai naik tangan..let him hgo... xyah nak teruskan hubungan u all dengan dorg..belum kawen da naik kaki tangan.. sesuke hati jerk kan...

n bgi gurls or wanita-wanita yang da berkahwin..if suami korang tu berperangai xsenonoh n naik kaki tangan kat korang..xyah nak jadi isteri mithali sgtlahkan.. xyah nak tadah badan korang tu kat suami... kalau dorang pukul korang..korang pukul je balik... seriously xberdosa.. sebab dorang berperangai x elok.. lainlah kalau dorang memukul sebab nak mendidik.. kalau pukul atas sebab-sebab lain..xyah nak tadah sgt oke....!!!
oke.. nak smbung tgok cte janji shirah ni.. makin lame makin tragis plak,huhuhu...

lots of love..
yayamongekss..=]