Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

dilayan seperti seorang pemaisuri
Friday, 4 January 2013 | 20:04 | 0 comments
hey hoy.. happy saturday... hopefully hari minggu seperti ini dpat memberikan keselesaan yang berpanjang kat u guys semua.. guess wat??? im at my husband's office.. die pegi anta barang delivery, i dok dalam bilik myanmar (husband's officemate) onlinekan diri..kakaka..sebab kat sini je ade power supply..kakakaka...

masalahnye,dorang kemain lagi bersusah-payah untuk bagi i selesa, bagi i kipas smpai 2, takut i kepanasan dalm bilik ni..kakakakaka.. siap bagi i kerusi jati lagi u ollssss..kakakaka.... ni semua sebab husband i cakap ngan dieorg,kalau bini i xselesa,siap korang..kakakaka.. tu yang kemain lagi dorang layan i baik jerk.. kakakaka.... ni pon sebab i nak online jerk..kakakaka.. smbil2 online dpat lah download movie everything.. huhuh..

btw.. tempat korang (kl) ade air ke??? umah yaya till now xde air lagi.. macam nak gile mengangkut air ngan husband i.. amik air dari petrol pump lah.. berebut2 ngan org lain la.. adoiii.. bayangkan lah mak buyung cm i ni sibuk2 sekali nak berebut air.. haisyhhh.. penat2.. hahahaha.. oke la.. nak smbung men game n download movie.. tatatititutu..=]

lots of love..
yayamongekss..=]