Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

blog review : n.i.e.y.x.z.h.a dot my
Monday, 14 January 2013 | 03:14 | 2 comments
hey hey.. assalamualaikum nieza... first of all thanks sebab da join segmen yaya ni... huhuhu... so ini lah die blog review dari yaya yerk...


oke kengkawan.. kat atas ni adalah header blog nieza.. sagat cute kan... nieza ni kalau xsilap yaya die ade bukak tempahan untuk doodle tau.. so korang yang nak kan doodle yang comel2 sila lah booking cik nieza kite ni oke... tgok je r doodle die tu.. comel je kan.. huhuhu...ape2 pon... jom comment blog nieza ni..!!!!

blog nieza sangat-sangat comel... xserabut.. n tak terlalu berat bila bukak blog nieza..i mean bile loading tu xde r kene tgu lelame kan... xsmpai 10saat da abis loading 1blog da.. huhuhu.. ape2 pon yaya sukekan header blog nieza.. sngt2 comel tau.. huhuhu... pasni insyaallah nak mintak nieza buatkan doodle untuk yaya la.. huhuhu... 

kengkawan semua..kalau nak tgok n nak follow blog nieza ni boleh la sangat-sangat korang tekan header blog nieza tu oke.. hihihi..

lots of love..
yayamongekss..=]