Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

sujud syukur ke hadratmu ilahi..
Sunday, 23 December 2012 | 21:17 | 1 comments
assalamualaikum..hey hoy guys.. how are you?? amboi..kemain miang lagi aku nak speaking kan.. oke2.. mood xbape nak elok ni.. mate ni seakan-akan di gam je ni.. nak tutup je mate ni tau.. huhuhu... almaklum la semalam kul2.30 pagi baru leh tdo..haisyhhhhh...btw tgok ni...


memang betul ape kate UAI kite ni... sehebat mane pon gadget2 yang dikeluarkan, teknologi mase kini xkan dapat tandingi nikmat yang ALLAH S.W.T berikn pade kite.. huhuhu... iaitu seorang cahaya mata... macam yaya sekrang ni lah.. menanti saat2 untuk cahaya mata yaya ni..insyaallah bulan 3 tahun hadapan akan hadir seorang bayi yang akan menyinari hidup yaya n husband.. huhuhu..insyaallah..=)

lots of love..
yayamongekss..=)