Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

suamiku curang..!!
Monday, 17 December 2012 | 19:45 | 0 comments
assalamualaikum.. hi everybody..morning... oh xyah nak morning sgt la kan.. now already nak masuk noon da kan.. hahaha.. btw, korang sehat tak? yaya xbape sehat.. hisung diselami dengan hingus yang sebeban.. arghh..tension makkk ni nookkkkk.... huhuhu.. btw back to our topic... suamiku curang..? suami siapa??? suami yaya ke? suami kawan yaya ke? or suami awak?? oh... jom borak bout this..!!


actually.. yaya nak story2 ngan korang ni.. huhuhu... yaya da berapa puluh kali da mimpi suami yaya curang..sejak mengandung smpai lah sekarang da masuk 6bulan da, da bnyak kali yaya mimpi husband ya curang.. kemain lagi tragis an.... yang xboleh blahnye pasal mimpi yang malam tadi..

ya mimpi die bawak balik sorang pompuan ni kenalkan kat ya n die gtay cmni 'huh ni la die bakal madu awak'..perghhh..!!! gua sentap giler beb.. tersedor terus gua dri tidur.. nasib bek kuat iman gua ni lagi..gua nangis je sebelah laki gua.. gua siap kejut die tnye die 'awak! awak! bangun... awak ade awek lain ea?!!"... yang laki gua ni da r tgah ngantuk.. mane r die leh than kan bile kne kejut n soalan cepuk cemas yang gua bagi kat die.. hahaha.. nasib bek gua x kne cepuk cepak.. kakakaka...

pastu gua menangis2..meraung x lagi r kan.. haha.. laki gua leh ketawakan gua... ye r,,die kate da bape kali da gua bangun dr tido asyik menangis.. hahaha.. tu r tdo xbasuh kaki kan.. huhuhu.. tapi alhamdulillah,gua percya yang mimpi itu permainan tido.. syaitan tu saje je nak wat gua berentam ngan laki gua.. xgune kau syaitan..!!! huhuhu... 

moral of the storynya.. korang kalau nak tido tu jangan lpe basuh kaki n bace doa tau.. huhuhu..klau mimpi yang bukan2 tu istigfar bebnyak..huhuhu..jgn menangis cm gua ni..kakakaka.. iye r kan..sape yang nak berkongsi kasih suami ngan pmpuan lain..gua xnak oit..!!!! huhuhu... jgan terlalu percya dengan mimpi yang korang alami.. sebab kekadang sebabkan mimpi je da berantakkan rumahtangga korang.. huhuhu...ape2 pon thanks for reading..

lots of love..
yayamongekss..=]