Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

SMKKT - 5arif's moments..ROZLIN RAFIBA KUDORI
Monday, 17 December 2012 | 21:45 | 0 comments
hey hey.... aku ngah bosan ni kat office..even ade keje pon..aku malas nak wat oke... disebabkan bos xde kat office n aku malas.. so why not bukak blogger.com n terus ke new post kan.. *even da berpuluh entry aku update tadi..kakakakaka....

oke.. gua *dandan tukar kata ganti diri ni... nak cte ni.. pasal kengkawan aku mase sekolah dulu..kakaka.. sumpah gua rindu giler ngan dorang ni.. haisyhhh...rindu sesangat.. sahabat2 dunia dan akhirat aku ni..hahahhaa... so, dengan keadaan aku yang malas n bosan ni.. aku ingatkan nak wat setiap sorang 1entry... hahahaha.. so, why not we start it right now..!!! hahahaha...


so, this is one of my bff... huhuhu... nama die ROZLIN RAFIHA BINTI KUDORI... see,, gmbar kemain meletop,atas pelamin + bunga2 kat tangan tu..make up sikit punyer tebal..kakakaka... ni gmbar die mase tunang hari tu.. gua rase hot sgt2 gmbar ni kan.. so gua kidnap la gmbar ni..kakakaka...

kat sekolah dulu gua duduk depan die... dah la gua ni tgi..pastu die cemetot je kat belakang gua an... tiap kali die nak tgok papan hitam je gua angkat kepala,, pastu nanti dengar r suara die membebel marahkan gua sebab blocking pandangan die..kakakaka.. pastu die naik antu tul kalau gua pusing belkng menghadap die.. sebab asal die nak study je gua kacau die.. gua hasut die jgan study... hahahaha...

pastu nanti die membebel marahkan gua.. xbenti plak tu. klau boleh die nak ketuk ple gua ni aw.. hahahaha... tapi satu je,gua tau die sayang gua.. kakakaka... sebab mase gua masuk hospital ke demam ke.. die r org pertama yang akan menyemakkan diri untuk melawat gua.. kakakaka...sebab tu ar gua sayang budak ni..kakakaka... skang ni klau xsilap gua,die keje kat ppum kot.. jadi nurse r katekan.. gua ingat nanti nak beranak gua nak request die yang smbut anak gua... kakaka...sesuke hati gua je an..kakakaka...

oke r.. kang gua menghentam die bnyak sgt kan.. lain lak jadinyer kang..xpepasal die angin ngan gua kang..klau die angin ngan gua nanti sape nak supply pampers baby untuk anak gua..kakakaka...

lots of love..
yayamongekss..=]