Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

SMKKT-5ARIF'S MOMENTS..nurul fazlin
Tuesday, 18 December 2012 | 00:25 | 0 comments
huh.. ni anak encik amir n puan ida ni.. hahahaha.. kemain die menanti saat dan ketika untuk aku mengutuk die..skang giliran die lak kne kutuk ngan aku..kau ready je ea fazlin...kakakakakaka...


cer korang tenung mate die tu... tu baru die bukak biase je tu.. belum die besarkan lagi mate die.. kalau bukak cm biase pon da besar,korang byangkan kalau die bukak mate die besar2, xterjojol bijik mate die tu nanti? kalah sundal bolong tau..kakakakaka....

die ni duk sebelah ojin kot mase form5 dulu..uhuhuhu..duk belakng aku la maknenyer.... so aku ade r sikit2 block pndangan die untuk menuju ke papan itam an... hahahahaha... die selalu cakap ngan aku cmni 'nad,kau boleh tak kalau rendahkan kepala kau tu?' dengan muke die yang selumber je an... muke panas je an..kakakakaka.. time die ckap cmtu,time tu r aku mkin tinggikan kedudukkan kepala aku ni.. terus die tak nmpak papan itam tu kau..kakakakakaka.....

pastu kalau da membebel,perghhhh..!!!!! bernanah telinga ni, boleh luruh telinga aku ni tau...kakakakakaka.... die ala2 ojin jugak.klau da bercakap,non stop tau.. hahahaha..sknag kemain cntik lagi kawan aku sorang ni... dengar cte nak ke jinjang pelamin da.. mengikut jejak langkah berjaya aku ngan lily la kate kan..kakakaka.. jngan xjemput aku lak tau..

lots of love..
yayamongekss..=]