Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

smkkt-5arif's moments..NORAMIRAH AHMAD
Monday, 17 December 2012 | 22:55 | 0 comments
hahahaha... kemain laju aku menaip pasal kengkawan aku ni.. sorang2 da kne..kakakaka.. skng turn minah tembam ni plak..kakakaka... NORAMIRAH AHMAD


ni la die mirah.. kakakaka.. ni mesty gmbar edit ni.. sebab hakikatnye mirah lagi tembam dr gmbar ni..kakakaka... die dulu dlam kelas pon duk belakang aku..disebabkan die xbetul2 belkang aku, so aku xmemblocking pandangan die r kan..kakakakakaka...

die ni dulu sesame berzapin dengan aku.. hahahahahaha..... kau bayangkan mcam mane mirah berzapin..kakakakaka.. comel tau.. kakakaka... die ni kalau da mengelabah same macam shima tau.. hahahaha.. semua bende wat xkan kene..kakakakaka.. mirah.. aku nak kutuk kau lelame sikit leh? nak kutuk kau smpai kau nangis...

pastu mirah ni da macam mak2 da aku tgok..g wedding lily bawak anak..!!!! kakakaka..org bawak hadiah die bawak anak sedara die yang comel tu..kakakaka..lawak.. da macam mak cik da aku tgok..kakakaka... tapi disebabkan die digandingkan dgn aku,die nampak lah mude kan..kakaka..sebab aku yang mude remaja ni berdiri sebelah die..kakakkaa..oke2 xle nak tulis pepanjang.. bos gua ade kay..

lots of love..
yayamongekss..=]