Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

smkkt-5arif's moments..NAZRUL HAZIZI JAMIRON
Tuesday, 18 December 2012 | 00:45 | 0 comments
hehehehe.. da tibe saat untuk aku mengutuk si setan2 aku ni.. apes n zizi.. now gua nak mengutuk setan no 1 ni dulu.. kakakaka... setan ni nama die NAZRUL HAZIZI BIN JAMIRON..anak jamiron ni hoi..!!! dulu muke berhingus,..sekarang muke da handsome..!!!


1Malaysia neee...... hahahaha

ni la die sahabat dunia akhirat gua... dlam kels kalau exam die mesty duk sebelah aku,pastu kemain lagi kiteorg meniru... hahahaha.. yang bestnyer, mase gua gaduh nag ain sumeri, die lah jadi saksi macam mne gua baling kertas soalan exam pade ain..kakakaka.. kau nmpak x kekejaman aku kat situ zi? kakakaka...

da tu kalau dtg kelas xsah kalau xbergaduh ngan aku... huhuhuhu... siap men tarik2 rmbut lagi..aku gaduh ngan zizi,org ingtkan aku gaduh bebetul.. padahal kiteorg bergurau jerk..kakakaka.. gua syang gile kat zizi ni tau..kakakakkaakaka...

awek die pon xle nak kate ape da ngan aku, kalau g beraya aku menenggek sesaje je ngan zizi ni.. kakakaka,, awek die pon panas ati je an.. tapi tu r, disebabkan gua ni NAD.... anak abu bakar kan.. so nak wat cmne an..kakakakaka.... huhuhu...

bile da abis sekolah ni, kemain aku indu kat die ni, ye r penglipur lara hati ni huh.. mase aku sakit hri tu kat spital pon die dtg jenguk aku.. huhuhu..bawak buah lagi untuk aku..kakakakaka.. gua syang lu zizi..!!! kakakaka.. kite ADIK BERADIK..!!!! smpai mampus..!! huhuhu

lots lof love..
yayamongekss..=]