Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

smkkt-5arif's moments...MARIAM MAIMUNAH...
Tuesday, 18 December 2012 | 00:32 | 0 comments
eh..aku confius jap..die mariam maimunah ke kakak die yang mariam maimunah eak???? kalau aku slah sila betul kan kay mai..kakkaakkakaa... ni die, anak penolong kanan sekolah.. perghh..!!! anak cikgu biology aku...kakakakaka...


bersilang kaki nmpak..ayu lettew????

hahahaha.. mai mai mai... itulah panggilan untuk si kemut ni..kakakakka.... aku suke gak kacau2 die ni.. die punye angin ngan aku smpai hentak2 barang tau.. hahahahaha... lawak an... mai ni anak cikgu zamzam... cikgu biology aku.. disebabkan aku suke buli mai, cikgu zamzam plak suke buli aku dlm class biology.. haisyhhh..aku duduk belkng2 pon cikgu zamzam leh nmpak..heran aku...

kalau nak bagi student die soalan je, aku da tau da,soalan pertama tu mesty untuk aku.. huhuhuu..anak die xnk plak die soal an..kakakakaka..... ape2 pon mai ni oke je so far aku tgok..xde r meroyan lelebih cm aku ni kan...kawan baik si ojin ni..kakakaka.. kemain lagi rapatnye... nak g toilet pon nak g berdue jugak..kakakaka.. sorang tolong cebukkan ke ape? kikiki...ops.. terkutuk..!!! hahaha..muaaahhh untuk mai...

lots of love..
yayamongekss..=]