Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

smkkt-5arif's moments..FIRDAUS RUSNI
Monday, 17 December 2012 | 23:55 | 0 comments
hahahayha..smpai lah waktu dan ketikanya untuk aku mengutuk kau daus..kakakaka.. dr tadi kau menunggu turn kau kan... kakakaka.. nak kenal ke ngan pak ustaz ni?? hahaha.. tadaaaa....


sekali pak ustaz tunjuk peace r...kakakaka

daus ni klau xsilap aku dulu die duduk sebelah amir n syuk kot kat dlam kelas..eh lupe sudah.. da bape taun lak aku tgalkan sekolah tu kan..kakakakaka... die ni kalau kemane2 ngan kembar die yang lain mak lain bapak tu r.. si syuk.. mane ade die, situ r ade syuk..mne ade syuk..situ r ade daus,.. kakakakaka..

dulu dalam kelas die ni oke2 je r.. xde r terejal cm aku ngan geng2 setan aku kan.. kakakakaka... da tu duduk kat belakang kelas melayan si zizi bershuffle lak an.. dlam senyap gak dia ni..kakakaka.. pusing2 belakang je tengok die ngah bershuffle kat belakang.. yang bestnyer kalau raye.. huh.. rye umah die ni memng best,, bukan takat dpat wet rye je.. tapi dapat makan mee hoon lagi tau.. hahahaha

kalau nak makan mee hoon sedap2 datang r beraya umah daus ni.. mak die confirm masakkan mee hoon..kakakakaka.. raya taun ni pon dapat jugak tau..xpernah miss la mee hoon umah die.. kakakaka

lots of love..
yayamongekss..=]