Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

SMKKT-5arif's moments..AMIR IZZUDIN
Tuesday, 18 December 2012 | 00:19 | 0 comments
woooo..abg navy kite.. hahahahaha.... i present tu u.. AMIR IZZUDIN.....!!! *nama bapak die aku lupe.. sorry amir.. kakakaka...


sumpah gua suke gmbar ni bro...hahahaha

kemain lagi die punyer gmbar, kalah wei model2 dlam dunia ni..kakakaka...ni la die.. abg navy kite.. kjenyer kat laut je r kan..hahahaha.. dulu die r yang paling senyap n naif gile dlam kelas.. tapi gua respect die sebab die terer add mate..!!!! gua ni dulu mase sekolah, add mate gua sekali je lulus, tu pon dapat 5c tau.. tu pon cukup2 makan je gua rase..kakakakaka..

n inilah die amir yang 24hours ngan zaid tu.. zaid mempergunakan amir sebab die terer add mate, yang zaid lak lembab add mate..kakakakakaka... kejam x ayat aku? kakaka.. pape pon.. lu terbaik bro.. orang lain xnk duk laut lelame, lu leh lak kje atas laut je an..kakakaka..

lots of love..
yayamongekss..=)