Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

smkkt-5arif's moments..AHMAD ZAHID IDRUS
Tuesday, 18 December 2012 | 00:05 | 0 comments
woiiii..hati2..korang nak mengutuk anak cikgu disiplin ni..kakakaka... ko bayangkan... ank cikgu disiplin, tapi dienyer leh tumbuk muke member mase form3... 1 sekolah bapak die cari die.. kakakakaka... ni lah die sahabat aku.. AHMAD ZAHID IDRUS.. hahahaha..


kau jgn nak bajet handsome whai zaid yang huduh..!!!

hahahaha.. mase form 3 die leh bergaduh ngan dak kelas sebelah aku... kemain lagi lebam muke dak tu ditumbuknyer.. kakaka..paling lawak bile bapak die cri die 1sekolah..siap hambat ngan rotan lagi tu..kakakakaka.... ape r kau ni zaid... jatuh kelelakian kau..!! hahahaha

form 5 lak die duk depan aku.. then zaid ni aku xtau la die pkai syampu ape kan.. rmbut die ni lembut aw..macam rambut baby.. asal cikgu xde je.. aku suke men rambut die..kakakaka.. die ngah sedap study add mate ngan si amir.. aku leh meh rmbut die..kakakakaka... mase tu die baik lagi... hahahhaa.. ye r kan..kawan ngan amir.. hahahaha.. anak warden penjara... huh..kene sgt la korang tu.. anak warden ngan anak cikgu disiplin..kakakaka

pas abis sekolah dulu, zaid kalau anta adik die g sekolah je,mesty die pusing2 g umah aku, ajak aku melepak cc..kakakaka.. dak2 lain xde baru die nak melepak ngan aku..!! *huh..! touching..sentap mak nookkkk,....  hahahaha,,,, da tu kalau aku rjin aku layankan je r.. kalau aku malas, memng duduk melepak depan umah aku je r..kakakakaka...

lots of love..
yayamongekss..=]