Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

smkkt-5arif's moments.. NURATHIRAH ANATIE TUN TEJA
Tuesday, 18 December 2012 | 00:12 | 0 comments
perghhh..!!! panjang da title entry gua,,, ni kje cikgu normadani r ni.. letak nama anak die pepanjang..kakakaka..sorang lagi anak cikgu.. cikgu disiplin gak.. huh,yang ni anaknyer disiplin sikit la kan.. hahahaha... nama die.... ehem2.. tarik nafas pepanjang.... dengan sekali nafas je ea... NUR ATHIRAH ANATIE TUN TEJA BINTI NORMADANI...


oren gitu noookkkkkk.....

kau tgok... nama bapaknyer kemain pendek lagi.. dapat anak letak nama pepanjang.. cmne r nasib bakal laki kau nanti teja.. nak sebut nama kau je da abis nafas die..kakakakaka..... teja ni mase sekolah dulu duk sebelah aku... ahahaha.. die paling menyampah ngan aku sebab aku suke sengol die pkai siku aku.. kakakaka.. mne taknyer, meja tu kecik tangan aku ni panjang..hahahaha... memng siku aku akan ke meja jiran sebelah la..

then aku suke tgok cara die menulis,, kalau tgok die tulis an, macam nak pecah pen tu ditekannya, da tu kalau die tulis, confirm paper tu akan tembus..kakakaka.. lawak sungguh.. kekadang ade gak aku try nak tulis cm die, mne r tau tulisan aku jadi lawa cm tulisan die an..kakakakak.. tapi xpernah menjadi..menci ite..huhuhuu... after form 5, die masuk form6..rezeki teja,akhirnye skng ni ngah study in degree lak.. ood luck sahabat..=)

lots of love...
yayamongekss..=]