Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

smkkt-5arif's moments.. AMIRUL HAFIZ BIN ROSDIN
Tuesday, 18 December 2012 | 00:53 | 0 comments
setan no 1 dlam kelas 5arif..!!!! MUHAMAD AMIRUL HAFIZ BIN ROSDIN.. hahahaha.. setan kesyangan aku ni... chef amirul hafiz weiii...


setan gua yang tengah pandang camera tu tau.. huhuhu...

die ni penghibur dalam kelas 5arif.. setan paling kuat dalam kelas..kakakakaka... die ni segala bende xelok yang berlaku dlam kelas 5arif tu semuanye sebab die r kan..kakakaka... yang aku peliknyer tu,die leh dapat jadi pengawas dulu tu..kakakakaka... adoyai... da r kuat ponteng kelas, hisap rokok dalam bilik air,, lawan cikgu, kje sekolah xpernah nyer nak siap.. yang paling penting.. DIE PANGGIL KAK JAS RELA WEI..!!!!!!!! kakakakaka.. sumpah gua xle than gelak time tu..kakakaka.. orang tu berpangkat major die leh panggil rela.. banggang punyer apes..!!! hahahaha

ni lagi sorang saksi kejadian aku memukul ain sumeri.. kakaka..sumpah lawak.. aku ngah sedap bertumbuk that time, die lak dtg kacau..adoyai.... kemain nak jadi hero time tu.. hero tahi kucing la pes..kakakakakaka... n then awek die ni pon xle nak watpe pasal aku ngan apes..ade gak apes kate awek die jeles tgok kiteorg rapat, tapi disebabkan aku ni 'DAYAH'... xberani wei dorang nk wat pe2 kat aku..kakkakakaa...

apes ni nmpak je kental, tegap n kuat..padahal dalam hati ade tamahn, kalau gaduh ngan awek die, ni la tempat die datg mengadu... hahaha..aku la orangnyer yang pegi settle.. jadi org kuat plak da aku ni kan.. hahahaha.... kemain lagi kau noookkkkkk... huhuhuu... 

da penat plak aku menaip pasal kau ni pes, xsiap keje aku kat office ni kang.. so pape pon..gua sayang lu bro.. kawan sampai mapus yerk.. kakakaka... 

lots of love..
yayamongekss...=]