Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

semuanya salah mereka..!! HARIMAU MALAYA loserr..!!
Thursday, 13 December 2012 | 19:11 | 2 comments

assalammualaikum.. wei3..!!! korang jgn nak hentam aku terus oke lepas bace aku punyer title tu.. huhuhuu.. aku saje je nak bagi gimik kan.. kakakaka.. mne la tau traffic naik secara mendadak ke kan..kikiki.. xde r..just joking... btw seperti yang kite sedia maklum, pasukan malaysia kesyangan kita semua iaitu HARIMAU MALAYA,gagal untuk menjejakkan kaki ke final.. sebabnye da kalah ngan thailand malam tadi..!! *gua nak boikot tom yam lepas ni..kikiki ,,, kalah 2-0 kan... nak wat cmne xde rezeki.. rezeki xmenyebelahi mereka.. ape2 pon kami still syang HARIMAU MALAYA... mengaum sikitt...... *auuummmmm..miaw..miaw... eh silap..!!! oke3,,stop memain oke yaya,kau ingat kau ratu lawak,semua org nak ketawa ngan lawak kau..huhuhu..abaikan..

aku rase bnyak faktor2 yang leh dikaitkan kenapa HARIMAU MALAYA leh kalah malam tadi.. ye r, before this kan dorang da pernah lawan an..so pihak thailand of course la da bace pergerakkan dorang.. terutama sekali die da bace pergerakan matyo..! #norshahrul yang handsome tuuuuuu..awww..mak cair nokkk.... huhuhuhu... sebab tu la kalau korang tgok malam tadi kaw2 dorang block matyo... adoyai... sakit benoooo hati ni tgok.. siap bersilat matyo kat atas padang.. eh,rase cam nak kakikan saje muke si sompong tu.. xpatut die dapat kad kuning..kalau leh bagi segala jenis kad pade die... kuarkan terus dr match..! eh..!! over..!! kakakaka...

then korang tgok tak structure padang dorang? walaweiiiii..bebudak pon xnak men bola atas padang tu.. lobang sane sini.. xbest tul la... klau aku lalu pkai kasut flat pon leh terpelecok tau x..huhuhu.. bagi la padang yang best sikit.. ni tak tempat latihan dorang pon adoyaiii..sedih wei sedih... huhuhu

oke la korang..da pangjang lebor da aku bercerita ni.. kemain lagi aku online kat opis ni..kang xpepasal bos aku cakap cmni.. *yaya..!! you're fired..!!!!! perghhh..!!! gua boleh pengsan 100x wei.. hahahaha..oke guys..ape2 pon tahniah pade pasukan HARIMAU MALAYA.. korang terbaik..!!!!!! muaahhh sikitt....<3


mood : gua nak men typewriter sat.. hahaha..

lots of love..
yayamongekss...=]