Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

Segmen : Pencarian blogger baru
Friday, 14 December 2012 | 00:31 | 14 comments
assalamualaikum..pak cik mak cik..da mencekik ke belum... hahaha.. *hahaha..makcik ngan pakcik je ke yang dtg sini? kakaka..  oke3..staright to d'point oke... yaya g lah #blogwalking tadi.. hahaha.. almaklum lah malas wat kje kan... so,yaya terjumpe la 1blog ni.. nak tau blog sape?? nama die.... SI KUCING SENGAL *click kat situ klau nak berkenalan ngan bos kucing ni oke..=) then bace la entry die..die pon join segmen yang aku nak join ni... so selepas meng'click'kan diri ke dalam blog Aisyah Humairah ni.. aku pon rase nak join jugak lah segmen ni.. almaklum la kan.. followers xcecah 1000 lagi kan.. *oh..sadisnyer..sob3 ..so sape nak join?? ini syarat2nya,...=]



  1. Blogger yang nak join mestilah or wajiblah ade followers kurang dari 1000 orang.. *followers aku da sah2    xcukup lagi kan...
  2. Jangan lupe follow blog2 ini... Aisyah Humaira & Perwadah...*toink..toink..aku da follow da..=)
  3. Buat entry ringkas bout segmen ni n letak header ni oke...=)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

     4.   Nyatakan jumlah followers korang... *yaya punye bru cecah 435 org..oh sadisnyer..!!!!



       5.   N the last thing... link korang ni anta lah ke blog Aisyah Humaira
     6.   Hey! top referral dapat hadiah tau..huhuhu..=]

mood : kemain laju aku join segmen ni kan.. kakaka..=))

lots of love..
yayamongekss..=]