Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

movie preview : istanbul aku datang
Monday, 10 December 2012 | 18:54 | 2 comments
assalammualaikum...hai readers.. opss wait wait wait..blog aq ni ade ke readersnyer?? huhuhu...hey hoy hey!!! abaikan saja.. btw nk share bout istanbul aku datang...ala movie yang da berkurun kuar kat panggung tu tpi sadisnya I bru tgok semalam..hihihihi.. lakonan comel lisa surihani, digandingkan bersama abg2 handsome.. beto khusyary betul ke aq eja nama die ni???? hahaha..abaikan... tapi kalau salah jgn marah huh abg beto.huhuhu.. n abg handsome yang lgi sorang adalah... tak lain dan xbukn..hihihi...tomok...!!!! ala vokalis newboyz tu..yg meng sejuto tu kn..hihihi..

ape2 pon istanbul aku datang sememangnya 1 filem romantis komedi yang berjaya menawan hatiku ini.ececececeh... mne taknyer lisa da la comel ngan memek muka die tu..abg beto lak gagah berani...tomok lak berjaya bawak watak dia yg kaki belit tu.
huhuhuhu..... geram je aq tgok..huhuhu..memarah kat dian sebab duduk dgn housemate lelaki..padahal die pon pasang gf lain...ishywhhhhh...boleh sawan tau klu aku kt tmpt dian tu..huhuhu.. pape pon mmg xrugi tgok cte ni..huhuhu..

okelah..yaya nak kemas umah n mandikn boboy..huhuhuhu.. tatatititutun...

lots of love..
yaya