Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

kenapa perlu ada perasaan MARAH?
Friday, 14 December 2012 | 19:24 | 0 comments
assalammualaikum... pagi korang semua... watpe tu?? tgok tv? kemas ruma? or....msih terbongkang atas katil wat taik mate?? kikiki.. almaklumla kn..hri ni sabtu,hri utk bersenang-lenang kn..huhuhu...oke3.. yaya memahami huhuhuhu..

btw,go back to our topic, yaya terbace entry one of my blog's fren yg yaya follow..nk bce entry tu? oke...click kat blog ni..-----> sikucingsengal .. huhuhu..then terasa cm nk wat entry yg ade persamaan ngan entry tu..huhuhu... so guys! kenapa kita perlu ade perasaan marah? perlu ke ade? hihihi..klau tnye pade yaya, kita mmg harus ade perasaan marah.. even ianya bukan satu perasaan yang baik.. sebabnya,bile seseorang tu wat kita marah,die buat ade 2 sebab.. 1 sebab die sengaja nak wat kite marah atau sebab die betul2 xsengaja...huhuhu..

pade yaya,klau ade orang wat yaya marah,of course yaya akan marah, tapi based on wat he/she did.. jgnla sebabkan bende kecik pon kite nak marah beriya-iya kan..huhuhu... marah tu biar bertempat.klau kite jadi manusia yang xde perasaan marah,alamatnya mmg senangla org nak wat kite.. so untuk menggelakkan dari dipijak2 dan dibuli, marah tu perlu..huhuhuhu...

oke la, mlas nak tulis pepanjang..huhuhu..nak lyan cte conan sat..hikhikhik..

mood : berperang dengan nyamuk dirumah.!!!!

lots of love..
yayamongekss..=]