Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

insyaallah..cinta till jannah
Tuesday, 18 December 2012 | 21:07 | 2 comments
assalamualaikum.. ngah leka-leka mengh'update' blog..join segmen n etc.. tetibe notification facebook berubah menjadi merah.. n keluar lah sesuatu yang tak dijangka.. kakaka.. gelak dulu baru cte kay.. kikikiki.. taddaaaaa.....


xleh blah bile tgok gmbar ni..kakaka.. gmbar mase aku xkawen lagi n mude remaja gitu.. *skng mude remaja jugak.. cube xberapa nak bergetah da.. kikikiki...  mai tag aku kat fb... huhuhu.. teringat situasi mase ni..huh.. da mule da nak story-mory ni huh.. kikikiki,,,,

time ni kiteorg wat reunion 1kelas, aku da drive ke  bandar dlu mase tu.. suddenly si gemok aku ni dtg dari kl.. perghhh..suprise babe..!!! kakaka.. nasib bek r mase tu gua xkuar ngan scandal gua..kalau x macam tu je kantoinyer kan.. kakakakaka....saje je gurau... *balik nanti siap lah aku kne terajang sulung laki aku.. kakakaka

ape2 pon..thanks sahabat..sebab mendoakan aku dan suami akan berbahagia hingga ke syurga.. hati ni sebak ni.. tapi nak wat cmne, xkan aku nak meraung dalam office ni plak kan..kkakakakakaka..

mood : kne sambung wat kje.. org lain busy wat kje,aku busy berblog..kikiki..

lots of love..
yayamongekss..=]