Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

ini manusia lahanat..!!!!!
Wednesday, 12 December 2012 | 18:27 | 0 comments
assalammualaikum w.b.t... hey..hey..hey..!! yaya kembali menyemak kat belog..but A.A.K..(ade aku kesah) kan ni blog i.. huhuhu... btw nmpak tak yaya pnye title tu?? agak jahat di situ kan??? mane tak nye.... sakit tul hati aku ni tgok video yang india pukul anak die tu..hey..!!!! besar sangat ke dosa budak tu sampai di pukul macam tu?!!!!! siap disepak terajang... cube kau yang aku sepak terajang..!!! hey! geram sungguh hati ni... nak tgok smpai abis tapi xsmpai hati nak tgok budak tu kne belasah....

ni lah manusia akhir zaman.. da xde akal untuk digunakan..da xde beza da manusia dengan haiwan.. hey u..!!! haiwan pon pandai jaga anak tau tak..!!!!! haiwan pon pandai lindung anak die dari bahaya... manusia ni plak anak tu da cam ape di buatnye.. huhuhu... macam senang sangat je nak dapat anak.. hari ni request nak anak esok da dapat.. isyhhh.. bengkak tul hati aku ngan orang yang macam ni... kalau die tu laki aku,pukul anak aku cmtu,kau tau r nasib kau macam mane, memng aku kelar leher kau smpai mampus..!!!!! huh..! nmpak tak aku punyer marah kat sini.. huhuhu.. okey yaya..cool!! cool..!! huhuhu..

ape2 pon guys.. dalam islam,anak itu anugerah dari ALLAH S.W.T.. anak itu amanah.. tau tak ape hukumnya kalau kita xtunaikan amanah dengan baik.. neraka nun tempatnya..subhanallah.jauhkan kita dari perkara macam ni.. mudah-mudahan aku dan suami aku akan menjaga anak dengan baik..insyaallah...

oke.. hari ni mood aku baik sikit..so nak wat kje smpai abis then nak smbung online lagi..huhuhuhu... btw hari ni aku datang awal g kje..even lmbat 17minit..tapi aku lah orang yang pling awal..kikiki..semangat kan..hikhikhik.. so guys.. ape yang kite borakkan ni.. #ceh! ade ke org borak ngan aku?# .. ingat kay.anak itu amanah.. jangan sesekali abaikan amanah.. sebesar mne pon salah dan silap anak tu..pastikan kite menghukumnya dengan hukuman yang setimpal oke..=D

mood : kerja xbanyak.. tapi rase rajin sesangat..huhuhu..XD

lots of love..
yayamongekss..:]

ANAK ITU AMANAH..AMANAH ITU TANGGUNGJAWAB.. TANGGUNGJAWAP ITU KEWAJIPAN..=D