Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

hey COPY-CATS! get a life lah..!
Monday, 17 December 2012 | 21:29 | 2 comments
hey hey...
ko tengok tu kemain lagi marah tajuk entry aku.. hahahaha.. eh,sukehati lah gua nak marah ke tak kan.. gua punyer belog.. hahahaha.. *gelak geguling.. hahahaha.... nak cter pasal copy-cats ni... huhuhu.. bukan kucing yg copy aku..tapi manusia tau.. hahaha.. alkisah nak dipendekkan cerita.. dulu mase aku sekolah, aku suke bende yang org lain xpernah terfikir nak suke.. hahaha.. n aku suke beli ape yang aku nak beli...

ade r kwan aku ni, kawan oke.. tapi erkkk..perlu ke anggap die kwan? oh no no no.... hahaha... die suke tiru aku tau... dulu mase aku sekolah aku couple,bf aku belikan aku rantai, eh...esoknyer,,die request ngan bf die suruh belikan rantai.. then bf aku belikan cincin, eh.. die pon nak beli jugak.. adoooiiiii..!!! semak tau..semak..!!!!! hahahahaha.....

aku bukan pe, aku xmarah sebenarnyer, tapi die membuatkan aku rase diri ini seperti dilambung-lambung n dipuji2 gitu..kakakaka..ape aku wat semua nak ditirunyer.. xbangga ke kau nok,, hahahaha... lawak pon ade sebenrnyer, terpikir gak aku klau aku terjun lombong die nak ikut terjun x..kakakakaka....

ape2 pon.. sesape yang rase diri die tu copy-cats.. oh please la oke.. get a life lah.. jgn nak tetiru orang.. mcam xde identiti sendiri.. cube kau bandingkan ic kau ngan ic org yang kau tiru2 tu,same kan? cume xsame nama kan? so.. da tau identiti kau ngan si dia yang kau tiru tu xsame,ape lagi.. get a life la.. xyah nak tetiru sangat lah weiii... hahahaha....

p/s : kalau ade yang terasa, oh pleaseeee....do i look like i care..? kakakaka....

lots of love..
yayamongekss..=]