Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

blog terburuk abad ini..
Wednesday, 12 December 2012 | 02:56 | 0 comments
assalammualikum...hey hey hey. selamat petang korang.. yaya bru je balik kje ni.. korang da balik kje lom?? of course la da kn.. xkn nk berkampung kt office plk kn.. kikiki.. btw rse rajin plk nk update blog sekrg ni.. even aq membebel pepanjang n xde readers pon.. huhuhu.. never mind..
btw nak gtau yang yaya skang guna blogskin.. so sesape yang bukak blog yaya ni gne desktp or lappy..insyaallah akan nampak blog yaya yg pink tu..kikiki... but sesape yang bukak by using mobile,die akan nampak blog yg pling buruk pade abad ini..kikikiki... klau mobile view,blog yaya akan gune template lame.. xgne blogskin pon.. so,klau nmpak blog yang buruk tu jgnla terkejut oke..kikikiki...

yaya nak edit blog ni tadi,tapi suddenly pc wat hal,mati n xidop da...huhuhu..so esok je r bru yaya edit kay.. oke r... rase penat sangat.. nak rehatkan diri plak skang ni.. tatatititutu... =]

lots of love..
yayamongekss..=]