Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

android 4.0.4 - my baby red
Saturday, 8 December 2012 | 22:15 | 0 comments
assalamualaikum... hai fellas..ape macam hari ni? ada baik kah? gagagaga,,,yaya alhamdulillah sentiasa baik aje,, hahaha.. saje je nak menyemak kat blog ni huh,, nak berkongsi ngan korang pasal my baby red,,

p/s : ini bukan post membangga diri oke,,,

last 2days yaya g usha kat mudah.my pasal tablet2 terkini,,, ade r ternmpak tablet 4.0.4 android kat situ,,harganya sgt2 murah,,so rasenyer bile harga yang murah ni mestylah senang sgt nak rosak kan,,hahaha,, so balik dr kje tu yaya g r usha kat axis atrium..sebab di hati ni memng berkenan nak pkai tab jugak mcam org lain..usha pnye usha,ade r satu mamat cina ni,tokey kedai tablet ni offer yaya android 4.0.4..mulenyer xnak sebab takut nanti mudah sgt rosak.. tetibe die dengan lajunye meng'konfiden'kan yaya yg tablet ni xkan rosak,, so bile da usha dengan teliti,,yaya decide untuk beli,, bile smpai umah download la smua application yang leh di download,,, mmg best sebab download pon laju gile,xyah tgu lelame la kan...

then touch screen pon smooth je,xde sangkut2... heng2 ni pon xde,,,smooth giler la kan,,seronok la pkai bnde alah ni,,even murah tapi kualiti ade,, huhuhu,,, hey! untuk ape beli brg memahal kalau leh dpt yang murah & berkualiti,,, huuhuhuhuhu,,,

gmbar nanti yaya masukkan kay,, yaya nak ternak lemak sat ni,, nanti kite borak2 lagi oke,, hahaa,,happy sunday guys,, esok da kje,, hahahaha,,tatata..

assalamualaikum...=]