Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY
Tuesday, 18 December 2012 | 20:41 | 6 comments
hey hoy.... aku di tag untuk menyertai segmen menambah + menaiktarafkan followers.. di tag oleh sahabat sy ini.... ---> diyana asilah.. sebelum korang terjah ape yang aku nak join ini.. silalah terjah blog syila ni dulu.. die ade jual gelang tgan custom made tau..korang leh ar wat tempahan ngan die.. oke.. aku da tolong promote plak da... we move to our topic.. join segmen..!!!!


oke... da siap letak banner yang cik mimiey suruh.. n now step seterusnya kite kene ceritakan serba sedikit tentang blog cik mimiey n blog kite sendiri.. huhuhu

  • blog cik mimiey :  blog yang simple, n ala2 pink purple gitu... then loading yang cepat xde sesangkut... chat box yang warne warni itu menghiburkan hati..huhuhu..
  • blog yayamongekss : blog aku yang bertemplatekan blogskin,created by ohhaeen.... then berwarne pink polka dot... loading lambat ke slow aku pon xtau..selalu aku bukak laju je die kuar kan..kikikiki... blog yang simple n xsukekan keadaan yang crowded.. hukhukhuk
cik mimiey kate kne tag sekurang-kurangnya seorang blogger.. so siapa mangsa aku yerk?? kikikikiki.... nak tag si tembam kesyangan aku ni lah..kakakaka..

korang yang aku xtag tu pon xyah ar nak tetoucihng sangat an.. da nmpak n bace entry ni, nak hati tu terdetik nak join je an, g je r join.. leh click kat banner pink kat atas ni ea.. huhuhu....

mood : malas nak wat kje,, nak online jerk..!!! =]

lots of love..
yayamongekss..=]