Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

12.12.2012
Tuesday, 11 December 2012 | 06:48 | 0 comments
assalammualaikum...hey3.. I kembali menyemakkan diri di blog ini...eh!! sukehti la kan,its my blog what.....*bigeyes*... so,malam ni terasa rajin yang amat untuk online kan diri, sementara my husband kuar g amik mc.. now its my time kjekan tab... mase ngah online fb tadi kemain lagi penuh newsfeed I ngan tarikh 12.12.2012.. ape ade ngan tarikh tu??? ade ape2 tragedi ke?? masalah?? or kenangan terindah?? oh tidak..tidak..tidak.. ianya hanyala sekadar nombor dan tarikh sahaja, tapi disebabkan bnyak no 12, tu yang ramai update pasal tarikh tu kan..its oke,nver mind.. xde salah pon..sekadar nak berkongsi pendapat memasing pasal tarikh tu kan..huhuhu..me too nak berkongsi jugak... 

so,ape yang akan trjadi pade I pade tarikh esok?? hm... xtau lagi,xpasti dengan takdir yang telah ditetapkan untuk I esok.. ape pon,yang I tau,I kne bagun pepagi,buat bekpes for my lovely husband,pkai cecantik n pegi kje!!! ble smpai je offce I kne bukak pc n menghadap pc for almost 8 hours..oh..boleh terkeluar biji mata ni oke..hahahahaha..tapi nak wat camne,da kje I memng menghadap pc kan.. redha je la..*tgan kat bahu,mata ke atas, kang nanti komplain lelebih kne buang kje lak..kakakakaka. so trima seadanya oke.. 

oke..nak sambung menghadap fb plak.. later chit chat lagi..thanks for those yang read my blog..huhuhu..

mood : happy!!! + malas..huhuhu

lots of love
yaya..=]