Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

why are men so quickly got a replacement?
Wednesday, 28 November 2012 | 00:31 | 2 comments

WHY ARE MEN SO QUICKLY GOT A REPLACEMENT??

  1. Mereka tak boleh hidup tanpa perempuan
  2. Mereka kesunyian
  3. Mereka JELOUS sebab ex-gf dieorg da dapat pengganti lain
  4. Mereka nak tunjukkan pada semua orang yang die pon market dikalangan perempuan
  5. Mereka ingin disayangi
  6. Mereka inginkan seseorang untuk berkongsi sesuatu
  7. Mereka memerlukan seseorang untuk LAYAN KERENAH DORANG yang Ntah ape2 tu
  8. Mereka nak kuar jenjalan ngan gf cm memember lain
  9. Mereka nak kengkawan mereka jelous yang mereka ade gf seksI
  10. Mereka tahu yang ex-gf akan menangis bila tgok die ade gf lain da..

Hakikatnye kengkawan..LELAKI TAK BOLEH HIDUP TANPA PEREMPUAN... itulah hakikatnya..sebab Allah da jadikan kita ni berpasangan... yang lelaki dah sememangnya dijadikan untuk perempuan..macam tu jugak perempuan kan..=)

mood : lega dapat online,sebab dari pagi menatap kerja yang melambak-lambak bak gunung everest..!!