Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

belum tengok dunia da dapat DIPLOMA
Tuesday, 27 November 2012 | 01:24 | 0 comments
assalamualaikum...=D hai2.. nak gtau ni.. saya sekarang adalah PEMEGANG DIPLOMA SISTEM MAKLUMAT PERAKAUNAN...dalam bahasa 'omputih'nye.. DIPLOMA IN ACCOUNTING INFORMATION SYSTEM.. hahaha..hebat tak? *hebat ke setakat diploma kan? oh..tolong sedarkan saya itu sangatlah tidak cool..kakakaka.. tapi pape pon bangga lah jugak kan.. *mata ke atas tangan di bahu*..kakakaka... so.. meh la layan gegambor ni..huhuhu...


thanks to mama,ayah,abg n kakak sebab support yaya belajar even diploma je pon kan..
n xlupe to my beloved husband..=) thanks jugak kat awak..=D


nmpak x ke'poyo'an aku di sini? kakakaka....


mama yang comel + tembam.. love mama ketat2..!!!!!! 
mama semangat bagi bunga tu pade aku oke..kakakaka
thanks for the flowers mama..=D
*mengalir air mata*

so now pe lagi...meh la layan gegambor aku ngan kengkawan aku plak.. hahahaha.. kami memang excited sikit oke..almaklumlah diri sendiri pon xpercaya yang kami da graduate..kakakaka...XD










oke..caption xsempat nak letak sebab aku da penat menaip dari pagi ke petang..huhuhu...so tgok je gmbar tu oke..kakaka.. oke.. nak balik da.. sebelum aku mengundurkan diri ni.. ade baiknye aku mengucapkan TAHNIAH!!!!!!!! pde semua graduan diploma yang convo semalam... n tahniah pade sahabat2 DAIS ini... sukses selalu oke..=D btw terlupe lak nak gtau yang tajuk kat atas tu... BELUM TENGOK DUNIA DA DAPAT DIPLOMA'..almaklum lah..aku kan tgah pregnant skang ni kan.. so anak aku yang dalam perut ni da dapat diploma oke..!!! hahaha..oke.. tata..!!!!

mood : penat semalam tak abis lagi bohh... hadoooiiiyaaiiiii...XD