Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

you're just an EX
Sunday, 14 October 2012 | 20:40 | 2 comments
Hai fellas....
for a million years yaya xupdate blog ni..
nmpak x sarang2 yang berkumpul kat blog ni?
eceeehhh,kemain kome mencari sarang yerk...
babap kang..! hahahaha...
so,ngah bosan2 n ngan tension2 ni..
sesaje je nak release kan otak ngan topic yang xberapa nak hangat n hangit ni..
hahahaha.. HeY! you'Re just An EX..!!!

actually yaya sesaje je blogWALKING pepagi tadi..
and rase tergamam sat bile bukak 1blog ni,
yang hanya penuh ngan post bout HER EX... 
n pasal diri sie cume seciput je.. hahahaha...maybe tekanan kot..kakaka
so, what im trying to tell you is... for what???
nak buat ape mengenang EX-BOYFRIENDS??
nmpak x penekanan pade huruf 'S' tu?? hahahaha
oke... jom share something..=)

EX = EXAMPLE

well... semua orang tahu tu kan..
example means.. benda yang kte leh jadikan contoh..
benda yang dah jadi n da lepas da pon... so xperlu nak diingat2 lagi kot..
so,xyah la nak meroyan sangat kalau terjumpa ex u kat mne2
n xyah nak ingat2 lagi...one day u still akan lupekan die jugak
once u get ur new boyfriend kan? 
so...put his name on a paper then put it in a box then lock,
DONT EVER OPEN IT NO MATTER WHAT..!

nak kne wat kje sat... sat g sambung..! haha