Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

perasaan yang tak dapat digambarkan dengan kata-kata..
Monday, 6 August 2012 | 21:11 | 2 comments
assalamualaikum..
hai fellas... da lme sgt2 da rasenyer yaya tak update ape2 kat blog ni kan... da nmpak da sarang lelabah da kan? hahahaha..so hari ni baru je lepas wat check-up kat klinik kerajaan ampang... sangat2 lah menyesakkan sebab kne tgu giliran lelama... tension...!!!! oke.. xyah nak cte sgt pasal ketensionan kau tu yayamongekss.. kakakaka.... kte beralih topik kepada 'PERASAAN'..apa itu PERASAAN? ehhh..bukan perasan tau..hahaha..PERASAAN...!!!!!!...nak share bout my feelings ble dpat baby.. oh uollss xtau im pregnant tau..!!! kikikiki... *xyah nak kecoh lah yaya* hahahahaha..oke2,, da jauh melalut.... hihihi..look at this..!!!!

comelkan..comelkan..!!!! this is bout im feeling ryte now.... hati ibu mne yang xbahagiakan ble dapat tau diri die sedang mengandungkan seseorg dlam perutnya.. sgt2 membahagiakan..!!!!!!!! now yaya da 2bulan pregnant,,, n menanti saat2 untuk melahirkan nanti..oh sy sungguh tidak sabar yer..!!!!!!!!!!!! hahahaha.... da3.. nak kne wat kje ni... next time yaya update lagi kay.. tata...

love,
yayamongekss...<3