Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

meraung tgok kengkawan graduate on time...
Thursday, 26 April 2012 | 19:00 | 0 comments
assalamualaikum..hai fellas... hari ni result untuk student uitm kuar... hati ni xde r girang mane pon sbab da tau mmg kne extend.. nak tau kenape aku kne extend?? tekan SINI lelaju..so nanti korang tau la kenape aku kne extend...  2paper aku kne amik... ce tgok bwah ni...

 
see.... aku da xtahan da nk meraung ni.. kalau mama tgok result aku ni mcam mne?? menangis mama nanti xdpt tgok anak die graduate on time... hm.... maaf kan yaya mama... oke.. nak bg jelas.... FAR tu aku dpt D+ sebab mase exam tu aku period pain... duduk dlm aircond.. mmg sesangat xle nk than.. aku redha.. aku bla je terus..even aku tau mcm mne aku nk wat... n TAX tu XX sebab aku slah jadual.. patutnye paper pagi tapi aku dtg petang.. bodohkan.. ye.. membodohkan diri sndiri.. tapi xpe r.. Ayah cakap ALLAH da tentukan yg terbaik untuk kite... =) korang2 yg still blja tu.. wat elok2 kay.. jgn jadi cm aku ni.. tgok result aku yg teruk kaw2 tu... aku ni mmg main2... n kalau korang tertanya2 kenapa aku share result aku kat sini... xmalu ke aku ni even result tu hancus? of course aku malu.. tapi aku nak jadikan ini sebagai teladan bagi org lain...=))

thanks for reading..
till then 
<3 u guys..=)