Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

kebahagiaan dulu kembali sekali lagi...=)
Tuesday, 3 April 2012 | 19:59 | 0 comments

assalamualaikum..!!! =)

morning fellas..!! da breakfast?? bgi anak2 dara sekalian,da bangun ke belum?? matahari da duk terpacak kat atas kepala da ni.. hhuhu... yaya mcam biase r mmg akan bangun pepagi... sejk balik kampung ni,,bestnyer.!! terasa nyaman je, xcam kat kl tu,pepagi da dengar bunyi hon bagai..semak kepala ni...

now bangun... dengar mama ngah masak kat dapur,,bunyi kuali mama yg ketang ketung tu.. hahahaha....then bangun solat subuh... lepas solat bace quran.. bahagianye rase... bile bukak pintu,angin sepoi-sepoi bahasa je,tampar-tampar manje pipiku ini... alahai..!!!! gediks gitu... hhahaha....mmg seronok sgt...korang pernah bau rumput segar x??? yaya paling suke bau rumput segar... best sgt2..!!! hihihihi.... bau die wat kite rase aww... bertenaga..!!! hahahaha....

btw,yaya skang gah busy sangat2 untuk persiapan perkahwinan yaya... oh ye.. korang akan dijemput ye.. jgan risau.. pasti akan dijemput.. hihihi... nak kad? sila la rerajin tgalkan address korang tu oke...=)) kalau dekat insyaallah yaya bg by hand je,kalau jauh yaya akan bg by pos oke.. hihihihi..=)

so,yaya xle nak tulis pepanjang sgt oke.. mama da bising, sebelum die kuar tadi die da gtau yaya basuh baju n kemas rumah everything... huhuhuhu.... oke guys.. bubye... till then <3 u guys..=D