Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

tragedi 30march...!!
Friday, 30 March 2012 | 20:35 | 4 comments
assalamualaikum,,, hai fellas..!!
hey hello..!! hey you.. watever..!!!
sekian lame xmeng'update' belog ni.. da bersarang da ni,,,
so hari ni dpt peluang untuk update... bahagia gitu..!!!
so ape yg tragedi 30march sgt ni??
oke..actually yaya baru je abis exam,,, xbpe nak abis sgt la kan,,sebabnyer,,!!!

on 30 march..!! aku xdtag exam..!!

sebabnye atas kelalaian diri sndiri,,
sebab yakin sgt yg paper kul2.15 petang..padahal kul8.30 pgi..
member call aku xangkat sebab tidur lgi...
bile da sedar exam sepatutnyer kul8.30 bru aku nk meraung-raung..
mau x meraung,malam tu aku xtidur menatap buku yng tebal cm heel aku tu,,, haha.
sso menangis smpai air mata darah sekali pon xkn leh ubah ape pon..
so gua chill lepas gua nangis smpai hingus meeleleh2...
hahahaha.. mama marah gile smpai merajuk ngan aku,.
so hri ni last di kl.. nak balik jb luang mse ngan mama je,,hihihi..
so guys,,,

sesape yg xamik exm lagi tu,sila la pastikan jadual korang tu betul2 kay..
jangan jadi mcam aku ni kay,, xpepasal kne extend n amik paper yg kacang gile tu,,!!

oke,,,gtg...
till then 
miss you guys..=D