Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

SEGMEN : kritik blog aku ni...!!!
Saturday, 14 January 2012 | 04:16 | 3 comments
assalamualaikum...~~~
selamat malam semua.... hihihi...
so new year 2012...
new header la kan... hahahahaha...
pendekkan cerita...
gah bosan2 ni kan... tetibe terfikir lak nak wat segmen..
xtau la ade sambutan ke tidak... hikhikhik...

so...here we go..!!!!

1) tulis entry dengan tajuk "SEGMEN : kritik blog aku ni...!!!!"
2) letakkan header yaya ini...=))
 

3) kritiklah sebanyak yang boleh... nak mengutuk ke ape ke..lantak kome..
hahahahaha...
4) linkkan ke comment entry ini...=))
5) tag kan ke berapa banyak org yg korang nak..n pastikan dorg tau tentang ini..
 6) anda amat digalakkan untuk mengkritik blog sesape saje yang anda inginkan...=))
7) follow??? nak follow blog yaya ni pon boleh xnak pon xpe..=)ikut seikhlas hati..=D 

so..xde pape nk wat tu..meh la join segmen yaya ni kay..=)

till then
<3 u guys..=)

p/s : yaya bosan n nak wat blogwalking,bukan saje nak bajet cam retis.. hihihi..=)