Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

bid barang yang anda suke dengan harga paling rendah??
Wednesday, 18 January 2012 | 02:44 | 0 comments
assalamualaikum..=))
selamat petang semua?
so hari ni yaya nak share something
n im really sure korang akan suke...
ape die??? okay...
pernah x korang terpikir nak beli barang yg harga beribu riban
kat luar tu hanya dengan ratus2 je
senang citer dengan harga yang korang tetapkan sendiri???

okay.. meh sini tgok ape yg yaya tunjuk ni kay..
sila besarkan mata anda sebesar-besarnye mcam ARIL AF7 tu...
kakaka..masih di mood ARIL okay..
jeng..jeng..jeng...


 
okay..nmpak tu??? huh..terkejut??? ape tgu lagi???
bukak lah sold.my n bid now..!!!

cara2nya sangat mudah..!!!

1) register dan login..
2) purchase token..(token pon nk beli kene bid jugak)
3) lepas confirm dapat token korang da boleh membida
4) choose your favourite items
5) bid on it based on your price
6) bila xde org lain bid after u,u'll be the winner! n brag yg dibida akan jadi hak anda..!!!! 

contohnya :

CANON DSLR
RM12.50
YAYAMONGEKSS

kalau ade nama korang bawah item tersebut maknanya korang la pemenangnya
so ape tgu lagi??? cepat lah bida..!!!
till then
<3 u guys..!!!