Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

artis xde life yg bebas??
Sunday, 15 January 2012 | 22:33 | 0 comments
assalamualaikum..!!!
happy afternoon guys.. da lunch???
oh yaya,xpayah kau nak berbasa-basi kat sini...
teruskan dengan tajuk utama kau..
kakakaka...... #bm aku failed okay..!!

so..tajuk yg yaya nk share ngan u all tgah2 hari buta panas terik ni..
huh..! xbace ke entry tu??? xnmpak??? kesian,,

ARTIS XDE LIFE YANG BEBAS???

panas ke bace tajuk ni??? eh xberapa nak panas sgt ni..suam2 kuku je ni..
so,,nak tau kenape yaya cakap macam tu???
meh sini... click kat sini pelan2... da tekan lom?
da abz bace??? hm... topikni bukan nak menghentam artis okay..
aku sepak kau kalau kau pkir cmtu.. tunjal pale nanti..
hahahaha.. cume nak share something ngan korang...

artis...seringkali dilibatkan dengan kontroversi yg panas membara...
terbakar hangit semua ade la... sebab ape???
sebab kadang-kala dorg lupe yg dorang ni artis..
ade yg terlepas kate..ade yang terlepas perbuatan...
danbile dorg selalu ingat yang dorg adalah idol pade fan2 dorg
dorg akan rase semuanyer terbatas....

nape yaya cakap mcam tu??? cube korang pkir...
kenapa artis xramai yg pakai short pant...sebab ape?
sebab nanti kuar kat melodi lak kan...
kenapa artis xle marah2 n memaki hamun???
kau tgok faezah elai.. sebab die marah2 kat twitter.. da kene kuar melodi..
xke parah tu jadinya kan... huh..nasib baik yaya xjadi artis..
kalau x,xdapt tlis blog macam ni.. kakakaka..#joking okay..

bile sedar yg ARIL AF7 ade blog... aku la yg akan sentiasa membelek blognye..
n bile bace pasal ENTRI ni.. sedih lak aku rase..
ye r... die sendiri sedar die artis n xle ckap lepas je..
tkut t ade pihak yang terasa n tersinggung kan.... bile comparekan die dengan aku..
aku men sedap mulut je nak cakap ape.. ye r.. xde org MELODI nak dtg mintak komen aku pon nanti.. hahahaha... ..#joking sekali lagi..

so kengkawan... korng tu pon jngan la sibuk menyibuk
kalau ade kontroversi artis2 ni...
dorg pon manusia jugak.. biase r kan.. nama pon manusia
mestila ade kesilapan dan kesalahan yg dorg wat kan..
so... xyah kau nak jadi paparazzi ataupon mamarazzi..
nak mengheboh2kan cerita dorg kat blog.. or mne2 celah yg kau nak tulis..

aku suka cara ARIL ni.. sebab die slumber je...
kau tgoklah gmbar2 die post tu..alahai... bnyak lagi bear die dr bear yaya tau..
hahahaha..jelous ni..pasni aku nak up gmbar2 bear lak...
influence by ARIL ni.. kakaka..

okay,,tu je la nak membebel..almaklum la..
bru pas settle keje tax.. tu yg mereng skit pale aku ni..
okay guys..layan dlu gegambar aril ni kay...

till then
<3 u guys..=D

alahai comelnyer..!!!!! anak sape ni?? nak masuk meminang boleh?
hahahaha..=)))))))))) 



 

okay..lupe nak gitau...
SAYA PEMINAT FANATIK AWAK OKAY..=)
SIAP BAWAK KE MIMPI LAGI.. KAKAKAKAA...=DDD