Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

why people got jelous?
Monday, 12 December 2011 | 20:28 | 0 comments
 

assalamualaikum..~~~
hai3... yaya update belogg hari ni..
finally broadband da pun boleh gune..
sebab semalam da berhabis duit byar wet broadband..!!
oh broadband kau menjadi bebanan ku sekarag..!!

opss.. abaikan tentang broadband ini...
yg yaya nk share ngan u all skng cume bout JELOUS..

WHY PEOPLE GOT JELOUS WITH US??
reason??? factors?? or wat???

okay..pade pandangan yaya.. senang je..
meh sini tgok reramai kay..

kecantikan
ni lebih pade perempuan lah kan...
lagi2 yg da bercouple..
bile bf die cakap 'eh,kawan u tu cantik kan..'
mulelah die aim kawan die tu..
padahal kawan tu xde slah ape pon...
xpepasal lak nak aim org tu..
mule la perasaan cemburu tu dtg dlm diri tu..
org cntik pon nk jelous... ape daa....

kaya
orang lain lebih kaye dri die pon die nk jelous..
yelah org tu leh dapat ape yg die nk kan..
yg awak lak xdapat ape2..
sebab ape?? sebab org tu berusaha..
die mungkin kerja untuk dpt duit bebanyak..
ni kalau kau goyang kaki je duk umah,memang lah kau xdpt ape2..
ye x?? betulkan?? 

pandai
mungkin sebab org tu lebih pandai dari kau,
tu yang kau jelous tu kan..
mule la kuar dialog mcam ni..
'yela yaya awak pandai, xmacam sy ni... kan...'
huh.. contoh je tu?? cube ingt balik ade x org ckp cmtu ngan u all?
ade? maknenyer die cemburu la tu kan..

talent
org tu lebih berbakat dr u all..
maybe die pndai menyanyi,berlakon or wateva,,
then korang lak xde talent yg sehebat die..
so perlu ke kau nk jelous?
hey btw allah jadikan kte ni ade kelebihannye
kau kne cri talent kau jugak,
jangan tau nk jelous bagai ngan org lain..
ade faham???

okay la guys.. yaya xleh nk tulis pepanjang ni..
sebab nk g kelas sudah..
hari ni ade kuiz..
so wish me luck okay..=)

lastly, cube pikir balik,korg pon ade x sifat cemburu tu?
mesty la ade kan.. tapi jadikanlah sifat cemburu tu sebgai
satu benda yg positif.. jgn cemburu membabi buta.. okay?

till then
<3 u guys..=D