Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

why now children is too wise?
Wednesday, 14 December 2011 | 01:01 | 1 comments
assalamualaikum..~~~
hai2..!! yaya baru je balik kelas, nk wat assignment but ke laut da semua mood..
so ape lagi..menatap la blog yg sesangat buruk ni..
hahaha... so ape nk share ni yerk???

WHY CHILDREN NOW IS TOO WISE??

huh..itulah tajuk petang ni ye anak2..
dengar ape yg mummy nk ckap ni.. kakakaka...
ni semua atas 1sebab kenape yaya nk share bout this..
cube tgok gmbar kat bawah ni kay..

 

see.. !!! sumpah budak ni memang comel..!!!!
n u know wat she's acting infront of camera..!!!!
sape aja pose cmni??? 
hahaha..mesty mummy die aja ni.. spe r yg bertuah sgt dpt anak secomel ini..
hahaha.. okay...berbalik pade topik kte...

KENAPE BEBUDAK SEKARANG SEMUANYER CERDIK2 BELAKA?

makanan
semuanyer faktor makanan.. klau mak bapak dorg
bagi mkanan yg seimbang, yg penuh  ngan
protein,vitamin n etc
semestinyer anak tu sihat da comel..!!!

susu
sekarang ni da bnyak sgt susu yg utk pemikiran kanak2
yg penuh dengan dha tu..
mak bapak bg minum kat dorg everytime nk tido kan
so memng pndai la budak tu

pembelajaran
diberi pembelajaran yg secukup nya..
kecik2 lagi da aja speaking ke kan...
confirm2 la anak tu pndai kan.. hahahaha

dan yang paling penting
mungkin anak-anak tu diterapkan dengan ajaran al-quran
sesungguh nya al-quran itu lah kitab yang paling suci utk dijadikan panduan hidup..
iye x? mesti lah kan.. hihihi..

so smpai sini jela yaya nk membebel..

till then
<3 u guys..=)