Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

who u think you are tengku sophia??!
Tuesday, 13 December 2011 | 01:38 | 4 comments
assalamualaikum..~~
selamat petang ye kengkawan.. eh.. npe formal sesangat ni kan.. hahaha
okay..lets share bout TENGKU SOPHIA...
tau ke sape die ni? ala korang bukak twitter sekarang n then korg search la..
nanti korang tau la ape yg die da buat...

ape die? malas nk search??? okay.. meh sini tgok ape die da wat kay..

 
dengan slumber die kate ALLAH tuhan yang esa n pesuruh ALLAH tu adelah
HOMOSEKSUAL..!! kuang ajar punyer betine..!!!

 
okay die bajet die #retis.. meh sini aku #tampar

 
memang nak kne die ni kan..sula reramai die ni bagus...

 
xtau la ape yg islam da wat pade die... smpai die benci sgt ngan islam..subhanallah..

 
ade ke org follow die ni?? hahahaha

 
hello... kau ingat agnes monica tu je ke ade style? ingt stacy xde style ke?
sepak lelaju kang

 
1hari nanti kau akan terima balasan yg setimpal..!!


 
kalau pon smua tu milik indonesia.. ape masalahnyer?? 



 
ni yang paling yaya sakit hati.. die kate islam tu agama yg sesat... isyhh
marah da ni..!!!

actually you are a dog biatch..!!!

 
kate org indon.. tpi perlu ke kau gunekan 'yeke???' puihhh..!!!
n btw ade yg kate bapa die ni memang islam.. betul ke? tu yaya xpasti..

 
aku lagi superhot dri kau..!! hahahaha.. bajet kau lawa sgt..
okay guys.. cmne?? ade rase nk memaki die x??
btw here is her pic..
latest picture.. xgune kalau muke cantik tp xde agama..

 

gigi die mungkin cam pagar yg xsiap bina,sebab tu pkai braces..
rambut die nmpak xsihat mungkin sebab bnyak kutu.. hahaha..
n xpernah sikat lah kot.. hihihi...

till then
<3 u guys..=)