Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

saya cintakan pengkid..=)
Tuesday, 8 November 2011 | 20:37 | 0 comments
PENGKID!!

saya cintakan pengkid???
so how??? huhuhu..
bace sampai bawah... jgn bg kesimpulan dulu
so now iam watching WANITA HARI INI
and the issue is PENGKID???

so lets share something bout this...
pengkid ni perempuan yg langsung xde hati dengan lelaki
n naluri die semuanye pade perempuan xde sikit pon pade lelaki
kite xboleh nk pndg serong pade dorg..
mungkin ade sebab munasabah yg membuatkan dorg ni
terpikir untuk terus jadi pengkid n naluri hati terus pade girls...

so now yaya nk share dengan u all some factors yg buat dorg ni jadi pengkid

family
dilahirkan dalamkeluarga yg penuh dengan lelaki
means die hanya seorg perempuan dan semuanyer lelaki
dr kecik memang dengan adik beradik lelaki
so dorg terikut2 dengan abg2 dorg

dirogol
mereka mungkin dirogol oleh ayah,abg
or sape2 pon.. so dorg bencikan lelaki...
sangat membencikan lelaki

gerak hati
dorang sendiri yg nak jadi pengkid..
nak mencuba n nak rase ape yg pengkid2 lain rase

kawan
pengaruh dr kawan2..
kawan2 yg sibuk ajak jadi pengkid..

so pade yaya tu lah some factors yg jadikan dorg ni teringin jdi pengkid
so u guys..pleasee... jgn pndang serong pade dorg ni
u all xtau ape yg dorg rase.. okay guys..

till then...
<3 u guys..=D